MENU CART {{currentCart.getItemCount()}}
MEE KOLOK MEATBALL BERAPI

MEE KOLOK MEATBALL BERAPI

{{shoplineProductReview.avg_score}} {{'product.product_review.stars' | translate}} | {{shoplineProductReview.total}} {{'product.product_review.reviews' | translate}}
{{amazonProductReview.avg_rating}} {{'product.product_review.stars' | translate}} | {{amazonProductReview.total_comment_count}} {{'product.product_review.reviews' | translate}}
Quantity
Add to Wishlist
The maximum quantity per submit is 99999
This quantity is invalid, please enter a valid quantity.
Sold Out

Not enough stock.
Your item was not added to your cart.

Not enough stock.
Please adjust your quantity.

Limit {{ product.max_order_quantity }} per order.

Only {{ quantityOfStock }} item(s) left.

Please message the shop owner for order details.
Add to Wishlist

Description

Apa yang unique dari mee kolok DKS ni???
.
.
Dengar sini!!!
Mee kolok DKS ni,,bukan sekadar mee kolok je tau!!!
DKS ni mengolah mee kolok tu jadi berbagai variant,, tak cuma tu,,rase mee kolok DKS ni pulak memang top meletop!!!
DKS ni pun suka membantu memudahkan urusan orang tau!!!
Yang susah nak keluar rumah untuk beli mee kolok tu,,boleh la pulak buat stock MEE KOLOK SEGERA dekat rumah!!!
Sebab DKS dah upgrade mee kolok DKS jadi mee kolok instant!!
Wahh!! Tak salah la orang cakap ,, "DKS Nang Nyaman!!!"

#dkskingmeekolok
#grabfood
#foodpanda

Customer Reviews


{{'product.product_review.no_review' | translate}}

Related Products